A folyamat:

  • A megkeresés után felvesszük Önnel a kapcsolatot, és minél pontosabban felmérjük, mit szeretne. A beszélgetés általában telefonon, vagy online – zoom vagy más eszköz segítségével – zajlik (így gyorsabb, biztonságosabb). Ha weboldal készítés a feladat, egy erre szabott kérdőívünk is van, ami a tapasztalataink szerint megkönnyíti a tervezést.
  • Az információk alapján ajánlatot készítünk Önnek. Az ajánlat az árakat és a határidőket is tartalmazza. Amennyiben ez megfelelő, kezdődhet a munka.
  • A munka jellegétől függően folyamatos kapcsolatban állunk – több körös egyeztetés, módosítások is lehetségesek egy-egy megbízás teljesítése során.
  • Az elkészült, letesztelt, átadott munkákra garanciát vállalunk, de honlapok esetében lehetőség van honlap karbantartási szerződéssel is kiegészíteni a fejlesztést. 

 

Árak:

Egy honlap elkészítésének ára nagyban függ attól, mit szeretne. Ezért nem szeretnénk itt konkrét ajánlatot adni – mindenképpen fontosnak tartjuk, hogy beszéljük a konkrétumok előtt. Hozzávetőlegesen azonban jó ha tudja, hogy a sima, egy oldalas honlaptól a sok oldalas vállallati weboldalaokon át a webshopokig a honlap készítésének a költségei 50 – 180 ezer forint között mozoghatnak.

Miben segíthetünk?

Írjon nekünk, gyorsan válaszolunk!

Abulaf Bt.

Telefon: +36 30 542 7641

Email: info@abulafdesign.hu